søndag 28. august 2011

Referat fra Høyfellsturneringen

17 (!) forventningsfulle og glade unger møtte opp til turnering på Lye. Vi hadde meldt på 1 jentelag og 1 guttelag, men pga overvekt av gutter, så omgjorde vi jentelaget til ett mixlag, bestående av 5 jenter og 4 gutter. På guttelaget så var det da 8 spillere.

Begge lagene spilte 3 kamper hver. Det viste seg ganske raskt, at de fleste lagene hadde nok noen flere treninger og kamper bak seg enn de håpefulle fra Orstad. Ungene våre virket litt sjenerte og preget av stundens alvor til tider. Så totalt sett ble det nok noe flere baklengs enn det vi klarte putte, men det gjør jo absolutt ingenting. Det var god innsats over hele linja, og ikke minst så var det utallige gode keeper-prestasjoner. Det virket ihvertfall som de fleste syns dette var stor stas, ikke minst det å få pokal og diplom.

Da treneren ble spurt om taktikk, så var svaret den avanserte kaos-taktikken, dvs spring rundt å prøv å få fatt i ballen :-) Kanskje en telefon til Drillo er på sin plass til neste kamp, dersom jobben skal beholdes.

Da var den alltid vanskelige debuten unnagjort, og all ære til Lye for godt opplegg rundt turneringen.

PS! Er det noen som tok noen bilder som kan passe til å få ut på bloggen, send en mail, så skal jeg få de ut.

Andreas

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar