mandag 1. oktober 2012

Merkedag 20. oktober

Hei

Det blir anledning til å ta minimerke (og kanskje teknikkmerke for de som har kommet aller lengst) på Orstad 20. oktober. Vi prøvde litt på treningen i dag med en lignende variant og kommer til å gjøre det på treningene fremover så vi får forberedt oss litt. Alle har sjans til å klare dette, så bare møt opp.

Vi trenger en voksen person fra foreldrene som kunne tenke seg å kunne være kontrollør. Denne personen trenger ikke å ha fotballkunnskap, men trenger kun å passe på at øvelsene blir gjort slik den står. Jeg kunne godt tenkt meg at noen meldte seg frivillig til dette, så kan heller jeg (og eventuelt Asbjørn) være med å hjelpe og motivere litt :-). Gi meg en beskjed om du kan tenkte deg å bidra med dette.

Her er meldingen slik den kommer fra ungdomslederen Bjørn Ove Moi:
Lørdag 20.oktober vil Orstad Idrettslag arrangere ferdighetsmerkedag for alle spillere fra 6-14 år. Her vil det bli mulighet for alle spillerne til å teste sine ferdigheter med fotball. Det vil være ulike poster de kan prøve seg på, som å føre ballen gjennom kjegler, og div. ballteknikker. Alle som klarer postene de utfordrer seg på får tilsendt merke og diplom fra fotballkretsen som vil bli delt ut på pølsefesten. I tillegg vil det nok også vanke noen ”lokale” premier i form av brus og boller når postene er vel gjennomførte. Vi satser på å ha Orstadhuset som base med øvelsene ute på kunstgresset. Med for dårlig vær har vi også mulighet for å bruke gymsal inne.  Se øvelser vedlagt.

Vi starter opp fra kl. 09.00 og holder på til alle er ferdig.

Link PDF som viser detaljene om øvelsene

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar