fredag 5. februar 2016

Siste nytt fra G05

Fra foreldremøtet 3. februar: Vi satser videre mot at 05-guttene får oppleve fotballturnering og sommertur for første gang. Kjekt om flest mulig blir med til Sør Cup. Frist for bindende påmelding - til undertegnede - er 1. mars.

Husk at det er mulig for spillere å delta uten at foreldrene er med. For at det skal være mulig, må foreldrene sørge for å ha avtalt med andre foreldre som er på cup’en, at de har ansvar for deres gutt under oppholdet.

Sjuerfotball
I år vil oppmøte/deltagelse kunne innvirke på spilletid. Tidligere har vi vært mer rundhåndet og latt alle få spille like mye, og det selv om de ikke har vært på treningene i forkant. Nå kreves det litt mer.

Det er som alltid viktig å møte i tide til treningen starter, ha god innsats osv. Fra i år er det 7-er-fotball som gjelder. Banestørrelsen har økt. Det er større avstander å dekke. Det må løpes mer. Noen spillere vil spille mer i enkelte posisjoner enn andre etc.

Men målsettingen står selvsagt fast, at fotball først og fremst skal være gøy. :-)

Send melding dersom sønnen din ikke kan møte på trening. Og så ber vi også om at spillerne kommer noen minutter før, slik at treningen kan starte presis.

Første kamp
En treningskamp mot Frøyland er avtalt mandag 22. februar 17.30. Kampen spilles på Orstad. Oppmøte til vanlig tid (17.00).

E-postvarsling
Når det skrives nye bloggsaker, er det ofte praktisk å bli informert om dette ved at en epost dukker opp i mailboksen din. Har du ennå ikke aktivert e-postvarsling? Da legger du inn din epostadresse i ruta til høyre på sida her (under Orstad IL-logoen).

mvh. Asbjørn

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar