fredag 29. april 2016

Bortekamp tirsdag + dommere + dugnad til 17. mai

Vi spiller kamp i Egersund på tirsdag, kl. 18.00. Felles avreise fra Orstadhuset 16.35. Vi tar en siste status før kampen på mandagstreninga.

Dommere
På sidene til Orstad IL finner dere kampoppsett for våren (under «Gruppene» i toppmenyen). I oppsettet er det også ført opp hvem som skal dømme kampen. Har dere en spiller som har vært på dommerkurs, så sjekk når og om han skal dømme kamp før sommeren. Lagleder for det aktuelle lag vil også ta kontakt i forkant av kamp for å avtale med den som skal dømme.  
Ps: Til dere som skal dømme kamper: Dere skal bruke dommervester. Disse henger på veggen i ballrommet.

Dugnad til 17. mai
Fotballgruppa i idrettslaget er ansvarlig for salg og fat med mat til 17. mai. Det er viktig at alle bidrar, slik at vi får en hyggelig 17. mai feiring på Orstad.

Arrangementskomiteen har meldt inn behov ..., og for vår del: 
  • Jeg trenger 3 personer til å hjelpe til med salg «i første pulje» (av to puljer; kommer tilbake til klokkeslett.) Meld deg på til undertegnede (aopstad@gmail.com/99603650), så skal jeg videreformidle.
    Flott om tre stk. tar kontakt vedr. dette :-)
  • Vi skal også bidra med fat med påsmurt mat / kaker / lapper / vafler el. Denne oppgaven går da til resten (de som ikke hjelper med salg): 1 stk. fat med mat per spiller. Fat med mat leveres på kjøkkenet i Orstadhuset før toget starter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar