tirsdag 21. juni 2016

Lyngdal Cup-oppdatering

Cup’en er fra 3.-7. august. Her er litt info. Pluss: Vi tar noen treninger i forkant.


Ankomst i Lyngdal er onsdag 3. august. Foreslår at vi møtes kl. 18.00 på KVS-Lyngdal (Kristen Videregående Skole), innerst i Rosfjorden. Da er forhåpentligvis innregistreringen gjennomført og undertegnede har mottatt utstyr. Så drar vi til overnattingsstedet, og spillere og ledere stikker etterhvert til kveldsmat ...


Så går det slag i slag fra tidlig torsdag. I farten nevnes: Kampstart er 08.00 hver dag. På torsdagskvelden er det offisiell åpning på rådhusplassen, og på fredag er det diskotek. Kino-tilbud og badeland er andre tilbud for deltakerne. Sjekk dagsprogrammet her.


Det er ellers planer om en sosial sammenkomst for Orstad-gjengen inkl. grilling. Trivelig. Vi kommer tilbake med mer om dette senere.


Pakkeliste
Deltakerne må ha med liggeunderlag og sovepose, drakta si, pluss en del annet. Forslag til ting som kan pakkes med, er å finne på nettsidene til en annen sørlandsturnering (Sør Cup).

Lommepenger
Noen har slått hodene i sammen, og … vi anbefaler en daglig sum i lommepenger på 100,- kr.


Telefonnumre
Jeg har nettopp sendt epost til dere foreldre, med oversikt over ansvarlige for den enkelte deltaker + mobiltelefon-numre.


For mer info om turneringen - sjekk nettsidene til Lyngdal Cup.

Treninger juli/august
Det er lurt å holde formen vedlike i sommer. Og det er heller ikke dumt å få spilt seg litt i form før turneringen i Lyngdal. Derfor stiller undertegnede på banen i vanlig treningstid (fra 17.00) mandag 25. juli og mandag 1. august. Er oppmøtet bra på den første mandagen, så tar vi trening også onsdag 27. juli (lurer du, så send sms eller ring meg). Det blir noen øvelser evt. og mye spilling. Treningene er for alle, og det er bare å ta med en venn eller to :-)Ønsker dere en god (fotball-)sommer!

mvh. Asbjørn

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar