søndag 13. oktober 2013

Merkedag - melding fra klubben

Hei

Lørdag 19.oktober vil Orstad Idrettslag arrangere ferdighetsmerkedag for alle spillere fra 6-14 år. Her vil det bli mulighet for alle spillerne til å teste sine ferdigheter med fotball. Det vil være ulike poster de kan prøve seg på, som å føre ballen gjennom kjegler, og div. ballteknikker. Alle som klarer postene de utfordrer seg på får tilsendt merke og diplom fra fotballkretsen som vil bli delt ut på pølsefesten. I tillegg vil det nok også vanke noen ”lokale” premier i form av brus og boller når postene er vel gjennomførte. Vi satser på å ha Orstadhuset som base med øvelsene ute på kunstgresset. Med for dårlig vær har vi også mulighet for å bruke gymsal inne.  Se øvelser vedlagt.

Vi starter opp fra kl. 10.00 og holder på til alle er ferdig.

Send denne meldingen ut til alle på laget og jeg oppfordrer at alle spillere deltar på merkedagen. For spillere fra 6 år opp til 10 år vil alle kunne klare å ta minimerke.  Teknikkmerkene er ment for de fra 10-14 år og det hadde vært veldig kjekt om vi klarte mange merker her også. Det er mulig å klare det enkleste kravet i teknikkmerke for de som er 8 eller 9 år.

Vi oppfordrer alle til å møte opp på fotballbanen og bli med!

I tillegg så trenger vi en voksen person fra foreldrene til alle lag opp til 14 år som kunne tenke seg å kunne være kontrollør. Denne personen trenger ikke å ha fotballkunnskap, men trenger kun å passe på at øvelsene blir gjort slik den står. Gi tilbakemelding innen 16. oktober på hvem som kan være med å hjelpe til med å være kontrollør.

--------------------

Beskrivelse av øvelser: 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar